beauty

Arial Yoga

Je hebt het vast wel is voorbij zien komen: mensen die zwevend in een doek yoga doen.

Wat is Arial Yoga? 
Bij Arial yoga maak je gebruik van de zwaartekracht van je eigen lichaamsgewicht, hierdoor kan je optimaal ontspannen en tegelijkertijd je lichaam soepeler maken. 

Vanaf de eerst keer dat ik kennismaakte met Arial Yoga op Bali was ik gelijk verkocht.

Omdat je veel ondersteboven hangt werk je op positieve zin aan je bloeddruk en de gezondheid van je hart. Je hart hoeft zo minder hard te werken om vers bloed richting bovenlichaam en hoofd te sturen. Het verminderd de spanning in schouders en nek.

Heel fijn dus als je veel achter de computer zit. Het verminderd de compressie in je wervelkolom, wat een soepelere rug kan opleveren. Het bevorderd ook nog is je gevoel van vertrouwen. Je leert je ‘over te geven’ aan de stevigheid van het doek. 

Mijn eerste ervaring met Arial yoga was op Bali bij @udarabali. Uitkijkende over de oceaan, met een tropisch briesje langs je huid tijdens de Sunset… bijna onwerkelijk! 

Udara Bali is een echte aanrader als je een keer een hele bijzondere, betaalbare, detox week aan jezelf cadeau wilt geven.  Een detox programma dat vol te houden is, magische healings en massages en 6 vormen van yoga. Ook als je nog nooit op een yoga mat hebt gezeten ben je na deze 7 dagen een halve yogi…..

Maar steeds meer yoga studio’s in Nederland bieden Arial yoga aan.

@udarabali
www.udara-bali.com

geschreven door: Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Beauty

Jezelf 10 jaar jonger denken 

Het is nu 5 jaar geleden dat ik mezelf heb voorgenomen naar dit principe 10 JAAR JONGER te gaan leven en met succes!

Beauty

Live dag: Beauty from Inside Out

WAT ALS JIJ JEZELF 10 JAAR JONGER KAN DENKEN EN VOELEN? Op 16 oktober gaan we je in contact brengen met jouw schoonheid. 

Beauty

Skin Amsterdam: nr 1 gekozen door Voque

Uitgeroepen door de Voque nr. 1 op het gebied van huidverbeterende behandelingen. De basis Do’s and Don’ts van eigenaresse Winke Wagner.