happiness-lessons

Het universum als speeltuin

Samen met @krystelhendrikse heb ik mijn yoga opleidingen mogen volgen. Zij gaf mij het boek Cosmic Woman.

Met de tekst dat ze het gevoel had had dat ze dit boek aan mij moest geven. Alleen al door zo een lief gebaar kan je je even heel speciaal voelen.

Inmiddels heb ik het 2 x gelezen op nu naar deel 2 en 3 van deze spirituele autobiografie. Ik moest er wel even inkomen maar al snel werd ik er toch door gegrepen.

Voor Cosmic Woman, Tessa Koop, is het universum haar ‘speeltuin’. Ze volgt niet het pad van een ander maar ze definieert ‘Kosmisch Bewustzijn’ op haar eigen manier, in harmonie met de Wetten van het Universum. We zijn geboren als scheppers van oneindig veel mogelijkheden, maar we zijn ook geboren om wijs te zijn, vrij, krachtig, gezond en gelukkig.

Fragment uit haar boek: 
Het is een misverstand te denken dat, omdat ik ‘spiritueel’ zou zijn, ik voortdurend met wierook, kristallen en standen van de maan in de weer ben en dat ik wekelijks een ceremonie hou, waarbij ik getooid met veren om een vreugdevuur dans. Het had net zo goed wel gekund, maar je hoeft helemaal niet met dat soort dingen bezig te zijn om je galactische oorsprong (waar kom ik vandaan?) je verbondenheid met de schepper en je eigen magische universum te ervaren. Er is niet een manier van ‘zo hoort het’ en zo moet je het doen. Dat is juist de weerstand die veel mensen voelen. Het enige dat je hoeft te doen is opnieuw te leren leven vanuit je hart, vanuit je natuurlijke ritme, volgens de wetten van de natuur. Dan word je wie je echt bent, ontdek je wat je het liefste doet en hoef je niet meer zo te strijden. Juist dan merk je dat je leven steeds meer op rolletjes loopt. Dat de dingen naar jou toe komen in plaats van dat jij ze moet najagen.

@cosmic_woman
www.cosmicwoman.nl

Geschreven door: Tessa Koop & Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Happiness Lessons

Live dag Inside Out Beauty

Ging ik dit serieus doen? Gewoon voor een zaal met genodigden een dag lang live mijn visie delen?

Happiness Lessons

On Top of Your World

Jezelf 10 jaar jonger denken en ook daadwerkelijk worden. Hoe zou het zijn om weer verliefd te worden op het leven?

Happiness Lessons

Hawk Mentorship: wil je voorbij de bullshit?

Wist jij dat roofvogels leermeesters zijn in natuurlijk leiderschap? Zij leren jou vanuit je kern te communiceren.