happiness-lessons

Een heel goed coachingstraject

Vanaf de allereerste keer dat ik Natalie Ilario van LEFmama ontmoette had ik een klik met haar, zat gewoon gelijk goed.

Dankbaar ben ik dat ik met haar een coachingstraject van 3 maanden ga volgen. Wat mij vooral ook aansprak in mijn eerste gesprek met haar was dat ze zich juist ook richt op mensen die ogenschijnelijjk alles voor elkaar hebben maar dat mensen vaak vergeten waar je vandaan kan komen, welke fases je daarvoor al niet door gegaan bent.

Ook waarschuwt ze niet te vluchten in spiritualiteit maar met beide benen ook goed op de grond te blijven staan en jezelf doelen te stellen. Vanzelfsprekend ga ik jullie vertellen hoe dit coachingstraject voor mij verliep, al adviseerde Natalie mij dat achteraf te doen en tijdens dit 3 maanden traject er in eerste instantie ME TIME van te maken…

Keep you posted!

Natalie Ilario:
LEFmamma staat voor de moed om patronen te doorbreken die al generatie op generatie wordt doorgegeven, maar waar jij nu stop tegen zegt. Zodat je vanaf nu je eigen authenticiteit kunt omarmen en jij en jouw nageslacht eindelijk de ruimte krijgen om te zijn wie zij bedoeld zijn te zijn.

Lef staat voor de moed om terug te keren naar je eigen kern. En dat vraagt om alles waar je nu nog loyaal aan bent, anders dan jou zelf, los te laten.

HET LEF JE LEVEN COACH TRAJECT IS VOOR JOU ALS:

Hierdoor ben jij goed in communiceren en verbinden en snap je waarom je een echte visionair bent. Hier wil jij wat mee! Maar wat?

ALS JE BESLUIT OM IN HET LEF TRAJECT TE STAPPEN DAN KIES JE:

Om 3 maanden lang met mij een proces, jouw proces, in te stappen waar er een start is en een einddoel die wij samen voor ogen hebben. Je krijgt oefeningen mee naar huis, tools waar je heel veel aan zal gaan hebben.

Hebben we in dit Lef traject 5 sessies verschillende sessies van 2 uur waarvan 1 uur bestaat uit een coaching gesprek en het andere uur gaan we echt aan het werk om de transformatie in gang te zetten en op een goeie manier af te sluiten.

Na het LEF traject zul je gaan ervaren dat:

Jouw investering:
1395,- excl btw

Als je het traject volledig online wilt doen:
1225,- euro excl btw

Liefs, Natalie

@lefmamma

Geschreven door: Natalie Ilario & Karen Boon – Hoogland

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Happiness Lessons

Live dag Inside Out Beauty

Ging ik dit serieus doen? Gewoon voor een zaal met genodigden een dag lang live mijn visie delen?

Happiness Lessons

On Top of Your World

Jezelf 10 jaar jonger denken en ook daadwerkelijk worden. Hoe zou het zijn om weer verliefd te worden op het leven?

Happiness Lessons

Hawk Mentorship: wil je voorbij de bullshit?

Wist jij dat roofvogels leermeesters zijn in natuurlijk leiderschap? Zij leren jou vanuit je kern te communiceren.