happiness-lessons

Live dag Inside Out Beauty

Ging ik dit serieus doen? Gewoon voor een zaal met genodigden een dag lang live mijn visie delen?Mijn missie verspreiden? Een inspiratie zijn voor andere om in hun mooiste leven te stappen? Het delen van mijn magic formule ON TOP OF YOUR WORLD, die ik nu zelf 5 jaar met veel succes leef?

De stemmen in m’n hoofd vonden er van alles van tijdens de rit naar de mooie locatie toe in Bussum afgelopen zondag 16 oktober? Maar ik voelde ook de up grade/de groei in mezelf al nog voordat ik voor de groep met bijzondere mensen stond en als vanzelf gewoon begon ergens bij het begin…

De euforie over het resultaat van zoveel groei vanaf het moment dat ik dit platform ben begonnen nog maar een jaar geleden. Groei mag zo nu en dan spannend voelen, maar wauw wat geven de quantum leaps in je leven een gelukzalig gevoel. JUST LOVE IT!

We hebben alles in ons, het is echt slechts een kwestie van het jezelf herinneren, het weten en vervolgens jezelf activeren. En dat is precies de boodschap die afgelopen zondag bij alle aanwezige binnenkwam. Ik mocht het weer voor mijn ogen zien gebeuren.

Intens dankbaar voor alles en iedereen die er aan heeft bijgedragen van deze dag zo een warm bad van (zelf)liefde te maken….

De komende tijd ga ik zeker over deze dag met je delen, de gastsprekers voorstellen, je meenemen in deze inspiratie maar vooralsnog nu vooral even #dankbaar.

Liefs Karen

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Happiness Lessons

On Top of Your World

Jezelf 10 jaar jonger denken en ook daadwerkelijk worden. Hoe zou het zijn om weer verliefd te worden op het leven?

Happiness Lessons

Hawk Mentorship: wil je voorbij de bullshit?

Wist jij dat roofvogels leermeesters zijn in natuurlijk leiderschap? Zij leren jou vanuit je kern te communiceren.

Happiness Lessons

Emoties vergelijken

Emoties kan je vergelijken met mensen die op de thee komen. Wist je dat onze negatieve emoties ons bijna altijd afremmen?