Our Story

When things
change inside you,
things change
around you

About me

WE HEBBEN ALLEMAAL HET POTENTIEEL IN ONS VOOR GROOTSHEID EN ONBEPERKTE VERMOGENS

Toen ik in 2010 een aantal bijzondere persoonlijke openbaringen mocht meemaken op het magische eiland Bali veranderde mijn leven voor altijd. Mijn nieuwsgierigheid naar alles wat met BEWUSTWOORDING te maken had werd als, nooit daarvoor, aangewakkerd. 

Dingen als Spiritualiteit, Energie Doseren en Intenties Zetten hadden al van jongs af aan op mijn ‘deur geklopt’, maar tot die tijd hield ik de deur veelal gesloten of op een kier staan.

Zolang je leven voor een groot deel wordt opgeslokt door de gebeurtenissen van de dag, bijna op overlevingsmodus, is er niet veel energie meer over voor verdieping. Laat staan dat je jezelf dan gerealiseert dat er zoveel golven energie tot onze beschikking staan om voor schepping te gebruiken.
Dat wil overigens niet zeggen dat er weinig groei in mijn leven was. Groei door middel van mooie en minder mooie lessen. Altijd stond ik open voor veranderingen, ben ik dankbaar geweest en heb ik veel met JA gereageerd, wat in ieder geval een vol leven heeft opgeleverd.

Al op 17-jarige leeftijd vloog ik uit en daardoor werd ik behoorlijk op mezelf terug geworpen. De eerste jaren kwam ik in de overweldigende modellenwereld terecht en aansluitend volgde mijn 14-jarige media carrière in de televisie wereld als producer/uitvoerend producer.

Gek was, en ben ik nog steeds op ontwerpen en creëren, met als gevolg dat ik daarnaast een baby accessoirelijn KaKaKleintjes ontwikkelde en later het jongens kledingmerk Joe Color dat ik produceerde in India en China. Daarnaast fotografeerde ik en runde mijn eigen fotostudio. Alles aanpakken, continue aan staan. Achteraf gezien altijd in een hoge versnelling staan, bang om kansen onbenut te laten.

Na de geboorte van mijn 2 fantastische kinderen, kwam er meer rust in mijn zijn. Niks maakt zo krachtig als het krijgen van een kind, een oerkracht komt los die gepaard gaat met veel richting besef.

Waarschijnlijk was daarom in 2010 het juiste moment om bijzondere persoonlijke openbaringen op Bali te mogen meemaken en de puzzelstukjes vielen langzaam op hun plaats. Bali is, vanaf het allereerste moment dat ik, dit voor mij magische eiland, rook en voelde, de plek waar ik helemaal mijzelf kan zijn. Het blijft mijn eerste thuis, mijn TIME-OUT. Hier voel ik me puur. Of het nu is met een traan of een hart vervuld met blijdschap en bijna kinderlijk plezier. Het mag er ongeremd zijn. En dit gevoel hoop ik ook aan jou over te dragen met dit mooie platform.

Liefs, Karen


About InSide Out Lifestyle

WE ZIJN WAT WE DENKEN DAT WE ZIJN

InSide Out Lifestyle is gestart vanaf het moment ben ik me steeds meer ben gaan verdiepen in, hoe we door onze energie op de juiste manier te gebruiken/te sturen, stap voor stap steeds meer in ons MOOISTE LEVEN KUNNEN STAPPEN. Hoe we goed kunnen zorgen voor de mensen om ons heen, maar tegelijkertijd los te komen van meningen van andere mensen. En vooral dat laatste is zo een bevrijding.

Mijn persoonlijke blog groeide uit tot dit platform waarop we kunnen samenkomen met gelijkgestemden om elkaar te inspireren op het gebied van Bewustwording en Gezondheid. Gezondheid blijft ook een heel belangrijk thema. Als we namelijk om wat voor reden dan ook belemmerd raken door een slechte gezondheid ziet je wereld er ineens niet meer zo mooi uit. Daarom is het zo belangrijk om zo goed mogelijk te zorgen voor ons lief lijf.  Een STERK LIJF ondersteund een STERKE MIND en visa versa.

De reis/de groei naar BEWUSTWOORDING die nooit stopt, maar waarvan het onderweg zijn het doel is. 
De reis die onderweg iedere keer weer besef en verwondering brengt.

Maar het platform Inside Out Lifestyle is er niet alleen voor manifestatie gevorderden. Graag wil ik  juist ook diegenen aan de hand meenemen, die nog niet zo veel weten over wat Bewustwording en Spiritualiteit (op een aardse manier) kunnen betekenen in het leven. 

In deze bijzondere tijd waarin veel in beweging is, komt er heel veel informatie op ons af. We reizen digitaal de hele wereld over. Dat geeft veel mogelijkheden maar maakt het ook uitdagender wat wel te geloven en wat niet. Daarom liever geen hocus pocus op dit platform, maar wordt er zoveel mogelijk onderbouwd met wetenschappelijke bevindingen.

Het uitgangspunt van Inside Out Lifestyle is namelijk dat we want met z’n allen wel realistisch en wakker blijven…..

Het platform InSide Out Lifestyle voor jou, omdat ik het jou zo gun. Fijn dat je er bent en altijd meer dan welkom om met ons mee te denken!

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest