foodies

Vissen voor beginners


In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis, waaraan herken je goede kwaliteit vis?

Kookboek vol lekkerbekjes
Hoe maak je een vis schoon?, en hoe fileer je een plat- of rondvis? Maar vis voor beginners is meer: het geeft een vrolijke en eigentijdse blik op de wereld rondom de visserij. Want wist je dat iedere zeeman te herkennen is aan zijn specifieke oorbel? En dat de traditionele visserstrui boordevol symboliek zit? Voor de bereiding van de 70 gerechten die in dit boek zijn opgenomen, worden diverse technieken gebruikt. Denk aan roken, stomen, stoven, inpakken, grillen en frituren.
…..een zeer compleet viskookboek dat de meetrekt in de wereld van lekker en niet te moeilijk eten. De fotografie is om te likkebaarden en de illustraties hebben vaak iets leuks ondeugends….Mieke van Laarhoven, culinair journalist restaurantgids Lekker.

@visvoorbeginners

Geschreven door: Vissen voor beginners

share: Facebook Whatsapp Mail Pinterest

discover

Foodies

Peace, Love en Nasi Goreng

Na het enorme succes van Kookboek van het jaar Boekoe Kita verschijnt in september Boekoe Kita Green.

Foodies

Biologische groenten zijn ook bespoten

Van jongs af aan werk ik al blij van kleurrijke groenten op mijn bord. Mijn familie mag mij graag Kaatje Slaatje noemen.

Foodies

Koffie is zo slecht nog niet

Koffie is niet alleen NIET schadelijk voor je gezondheid maar bevat ook nog is een prachtige mix aan anti-oxidanten.