Vissen voor beginners
In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis, waaraan herken je goede kwaliteit vis?
Kookboek vol lekkerbekjes
Hoe maak je een vis schoon?, en hoe fileer je een plat- of rondvis? Maar vis voor beginners is meer: het geeft een vrolijke en eigentijdse blik op de wereld rondom de visserij. Want wist je dat iedere zeeman te herkennen is aan zijn specifieke oorbel? En dat de traditionele visserstrui boordevol symboliek zit? Voor de bereiding van de 70 gerechten die in dit boek zijn opgenomen, worden diverse technieken gebruikt. Denk aan roken, stomen, stoven, inpakken, grillen en frituren.
…..een zeer compleet viskookboek dat de meetrekt in de wereld van lekker en niet te moeilijk eten. De fotografie is om te likkebaarden en de illustraties hebben vaak iets leuks ondeugends….Mieke van Laarhoven, culinair journalist restaurantgids Lekker.
@visvoorbeginners
Geschreven door: Vissen voor beginners